آسمان در این هفته/ رویدادهای رصدی ۱۳ تا ۲۰ خرداد
این هفته شاهد پدیده های رصدی مختلفی همچون گذر قمرهای گالیلهای از مقابل مشتری و مقارنه قلبالاسد و ماه خواهیم بود و فرصتی مناسب است تا به رصد هلال ماه شوال و سیاره مریخ بپردازیم
شروع ثبتنام کارگاه آموزشی مجله نجوم با موضوع کاوشهای فضایی
مجله نجوم 18 و 20 خرداد 98 کارگاه آموزشی دو روزهای با عنوان «کاوشهای فضایی» برگزار میکند.
گشت آموزشی - عکاسی به مقصد کشور ارمنستان برگزار میشود
دیدار نزدیک با رصدخانه بیوراکان
این گشت آموزشی عکاسی - نجومی که از 13 ا 18 خرداد برگزار میشود با هدف بازدید از مجموعه رصدخانهای بیوراکان کشور ارمنستان برنامهریزی شده است.
آسمان در این هفته، رویدادهای نجومی ۲۳ تا ۲۹ اردیبهشت
هفته پیش رو فرصت مناسبی برای رصد سیارهها در آسمان است. همچنین میتوانید دو مقارنه زیبا را با ابزار رصدی در این هفته نظاره کنید.
آسمان در این هفته، رویدادهای نجومی ۱۶ تا ۲۲ اردیبهشت
هفته پیش رو همزمان با اوج بارش شهابی اتا-دلوی شروع میشود و فرصتی برای دیدن سوختن ذرات باقیمانده از دنبالهدار مشهور هالی در جو زمین است. همچنین در این هفته شاهد مقارنه و اختفای دو ستاره در صورت فلکی اسد، نماد آسمان بهاری، با ماه خواهیم بود.
آسمان در این هفته، رویدادهای نجومی ۹ تا ۱۵ اردیبهشت
هفته دوم اردیبهشت قمر زمین ماه در پایان یک دور دیگر گردش به دور زمین همنشینیای زیبا با سیارهها به نمایش میگذارد و سپس با آغاز گردشی دیگر هلالی پدید میآورد که این بار به دلیل رصد چالشی آن که فقط با چشم مسلح ممکن است برای رصدگران هلال اهمیتی ویژهای دارد.
به دلیل علاقه صاحبش به گربهها و فضا
نخستین بار گربهای در فضا خاکسپاری میشود
یک عاشق گربهها و فضا قصد دارد با ارسال خاکستر بقایای گربهاش به نام پیکاچو (Pikachu) به مدار زمین تاریخسازی کند. به این ترتیب پیکاچو مراسم یادبودی خواهد داشت که هیچ گربهای تاکنون نداشته است.
کشف سومین سیاره جدید در منظومه دو ستارهای
ستاره شناسان تأیید کردند که سیاره سومی در منظومه دو ستارهای کپلر-47 (Kepler-47) گردش میکند.
آسمان در این هفته، رویدادهای نجومی 2 تا 8 اردیبهشت
شبهای خنک اردیبهشت که طبق پیشبینیهای هواشناسی شرایط جوی نسبتا پایداری نیز دارند، فرصت مناسبی برای کاوش اجرام آسمانی و یادگیری مبانی نجوم رصدی است.
تهیه تصویر حبابهای عظیم فضایی که ذرات پرانرژی گسیل میکنند
ستاره شناسان توانستهاند به لطف چشم تیزبین تلسکوپ پرتوی ایکس چاندرا متعلق به ناسا تصویری از حبابهایی عظیم در کهکشان NCG 3079 مشاهده کنند که پرتوهای کیهانی پرقدرتی گسیل میکنند.