• 1396/10/09 - 02:33
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مراسم اهدای دومین جایزه چراغ برگزار شد

شامگاه پنجشنبه هفتم دی ۱۳۹۶ مراسم اهدای دومین جایزه ترویج علم چراغ با حضور جمعی از فعالان ترویج علم و روزنامه‌نگاران در محل کافه گالری آس در تهران برگزار شد


شامگاه پنجشنبه هفتم دی ۱۳۹۶ مراسم اهدای دومین جایزه ترویج علم چراغ با حضور جمعی از فعالان ترویج علم و روزنامه‌نگاران در محل کافه گالری آس در تهران برگزار شد.

در این مراسم براساس بیانیه هیأت داوران دومین دوره جایزه چراغ، «جایزه یک عمر ترویج علم» به استاد محمدرضا صیاد برای توسعه و ترویج فعالیت های رصدی رویت هلال ماه تعلق گرفت. این جایزه را دکتر موسی اکرمی، استاد تاریخ علم به محمدرضا صیاد اعطا کرد. در ادامه این پیشکسوت رویت هلال در گفت‌وگو با سیاوش صفاریان‌پور ناگفته‌هایی از ۴۵ سال فعالیت در عرصه ترویج و آموزش استخراج تقویم را تشریح کرد که مورد استقبال حاضرین قرار گرفت.



جایزه دانشمند مروج علم» به دکتر بهرام مبشر، کیهان‌شناس برجسته‌ای که تلاش می‌کند درک ما از جهانی که در آن زندگی می‌کنیم را توسعه دهد، اعطا شد.در این مراسم مهندس محمد درویش، از فعالان سرشناس حوزه محیط‌ زیست، جایزه ایشان را به‌علت حضور نداشتن دکتر مبشر در ایران به خواهر ایشان به نمایندگی از خانواده مبشر در ایران اهدا کرد.

در ادامه با پخش ویدئویی کوتاه از پیام دکتر بهرام مبشر از امریکا، مدعوین به مدد فناوری با دیدگاه‌های این دانشگر مروج علم آشنا شدند.



براساس بیانیه هیئت داوران دومین جایزه چراغ، با بررسی فهرستی از فعالان ترویج علم که هرکدام، گام های بلندی برای ترویج علم برداشته‌اند، «جایزه مروج علم سال» به نفیسه نعیمی‌پور تعلق گرفت. در این مراسم جایزه را علی پارسا، از بنیانگذاران بنیاد علمی زیرک‌زاده و از طراحان موزه‌های علم در ایران به ایشان اهدا کرد. در ادامه نفیسه نعیمی‌پور در گفتگو با دکتر محمدرضا نوروزی از داستان فعالیت‌های ترویجی و تجارب خود در دو دهه اخیر برای حاضرین سخن گفت.







جایزه چراغ، جایزه‌ای خصوصی در حوزه ترویج علم است که به ابتکار سیاوش صفاریان‌پور، برنامه‌ساز علمی شناخته‌شده تلویزیون و دکتر محمدرضا نوروزی، مروج علم و از مدرسان باسابقه نجوم در ایران، از سال ۱۳۹۵ به‌صورت سالانه به برگزیدگان ترویج علم در سه رده اهدا می‌شود.

جایزه چراغ امسال مرکب از قاب یادبودی با زمینه مخمل قرمزرنگ بود که در دل خود فسیل یک آمونیت ۱۶۰ میلیون ساله را جای داده بود.



اطلاعات بیشتر درباره جایزه چراغ را می‌توانید در نشانی اینترنتی زیر ییابید:

www.cheraghprize.com



نجوم این موفقیت را به هر سه برنده دومین دوره جایزه چراغ و بانیان جایزه که از همکاران قدیمی مجله نجوم نیز بوده و هستند تبریک می‌گوید و برای همه آن‌ها آرزوی موفقیت روزافزون دارد.


  • گروه خبری : اخبار سایت,داخلی
  • کد خبر : 1128
کلمات کلیدی