• 1397/07/21 - 11:25
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

شرکت لاکهید مارتین از طرح فضاپیمای خود رونمایی کرد

شرکت لاکهید مارتین که شرکت هوافضا و تجهیزات نظامی امنیت اطلاعات امریکاست هفتۀ پیش ۱۱ مهر در کنگرۀ جهانی فضانوردی، در برمن آلمان، از طرح فضاپیمای خود رونمایی کرد.


شرکت لاکهید مارتین، شرکت هوافضا و تجهیزات نظامی امنیت اطلاعات امریکایی، هفتۀ پیش ۱۱ مهر در کنگرۀ جهانی فضانوردی، در برمن آلمان، از طرح فضاپیمای خود رونمایی کرد. این فضاپیما قادر است در سطح ماه فرود آید و طرح آن در پاسخ به برنامه‌های ناسا برای بازسازی کاوش ماه و مریخ در دهۀ آینده است. آژانس فضایی ایالات متحده اعلام کرد، فضانوردان را برای نخستین‌بار، پس از سال ۱۳۵۱/۱۹۷۲، به ماه اعزام خواهد کرد. این نخستین قدم برای سفر به مریخ است. برای رسیدن به این هدف ناسا از تولیدکنندگان صنایع هوافضا درخواست کرده است تا طرح‌هایی برای ساخت ایستگاهی فضایی به دور مدار ماه، به نام «دروازۀ ماه»، و همچنین برای فرود فضاپیمایی بر سطح آن عرضه کنند. طبق اعلام ناسا، قطعه‌های ایستگاه فضایی با کمک کشورهای دیگر تا سال ۱۳۹۹/۲۰۲۰ به یکدیگر متصل خواهد شد و قادر خواهد بود تا سال ۱۴۰۵/۲۰۲۶ چهار نفر را در خود جای دهد.



سازۀ فضاپیمای لاکهید مارتین برای رفت‌وآمد بین سطح ماه و ایستگاه فضایی به دور آن طراحی شده است. این سازه می‌تواند چهار نفر را در خود جای دهد، یک تن تجهیزات حمل کند و حداکثر دو هفته بدون سوخت‌گیری مجدد، قبل از بازگشت به دروازۀ ماه، روی این قمر بماند. در یک نگاه این سازۀ چهارپایه‌ای شبیه نسخۀ بلندتر سازه‌ای است که اولین فضانوردان امریکایی از آن برای قدم زدن بر سطح ماه، در سال ۱۳۴۸/۱۹۶۹، استفاده کردند.



ناسا قصد دارد پیش از این طرح، فضانوردان را در سال ۱۴۰۲/۲۰۲۳، در سفری هشت روزه، با اریون (Orion، سفینۀ فضایی لاکهید مارتین) به فضا اعزام کند. این سازه به کمک سیستم پرتاب فضایی ناسا (SLS) ارسال خواهد شد. شرکت فضایی اسپیس ایکس نیز قصد دارد به طور جداگانه نخستین سفر توریستی خود را در اطراف ماه، در سال ۱۴۰۲/۲۰۲۳، از طریق بی‌اف‌آر (راکت) راه‌اندازی کند. میلیاردر ژاپنی، یوساکو مایزاوا، نخستین مسافر این سفر توریستی خواهد بود.



 



 



ترجمه: نیلوفر پورجعفری/ مجله نجوم



ویراستار : منا رجبیه فرد



منبع : phys.org



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



توجه:



بازنشر مطالبی که گروه تحریریه فضای مجازی ماهنامه نجوم دروبگاه، کانال تلگرام، اینستاگرام و ... تولید می‌کنند، در دیگر رسانه‌های مکتوب و مجازی به شرط ذکر منبع و نام نویسنده یا مترجم بلامانع است. در غیر این صورت، بدیهی است حق پیگیری قانونی مطابق با قانون حمایت از مؤلفین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای ماهنامه نجوم محفوظ خواهد بود.


  • گروه خبری : اخبار سایت,خارجی
  • کد خبر : 1305
کلمات کلیدی